Menu
Your Cart

Алка Sna1598

Алка Sna1598
Податоци за Алки
Боја на АлкиСребрена/Црна
Должина на Алка18 + 5 = 23 мм
Материјал на АлкаЧЕЛИК
ПолМашки
Попуст на Алка 20%-Попуст
0ден