Menu
Your Cart

Алка Sna1597

Sna1597
Sna1597
Sna1597
Sna1597
-20 %
Sna1597
Sna1597
Sna1597
Sna1597
Алка Sna1597
Податоци за Алки
Боја на АлкиСребрена/Црна
Должина на Алка18 + 5 = 23 мм
Материјал на АлкаЧЕЛИК
ПолМашки
Попуст на Алка 20%-Попуст
1,290ден
1,032ден