Menu
Your Cart

Алка Sna1596

Sna1596
Sna1596
Sna1596
Sna1596
-20 %
Sna1596
Sna1596
Sna1596
Sna1596
Алка Sna1596
Податоци за Алки
Боја на АлкиСребрена
Должина на Алка18 + 5 = 23 мм
Материјал на АлкаЧЕЛИК
ПолМашки
Попуст на Алка 20%-Попуст
1,290ден
1,032ден