Menu
Your Cart

Алка Jan1606

Jan1606
Jan1606
-20 %
Jan1606
Jan1606
Алка Jan1606
Податоци за Алки
Боја на АлкиЦрна
Должина на Алка18 + 5 = 23 мм
Материјал на АлкаКОЖА
ПолМашки
Попуст на Алка 20%-Попуст
1,790ден
1,432ден