Menu
Your Cart

Алка Jan1603


Jan1603
Jan1603
-20 % Нема на залиха
Jan1603
Jan1603
Алка Jan1603
Податоци за Алки
Боја на АлкиЦрна
Должина на Алка18 + 5 = 23 мм
Материјал на АлкаКОЖА
ПолМашки
Попуст на Алка 20%-Попуст
1,790den
1,432den